Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Bu saatten sonra...

Teknik direktörlük için adı Galatasaray'la anılan Okan Buruk, sessizliğini bozdu. Buruk, "Bu saatten sonra yaşayacağım en büyük mutluluk da Galatasaray teknik direktörlüğü olur. Bir seçim süreci var. Adayların kimi tercih edeceği belli değil ama adımın geçmesi güzel" dedi.

Yayınlanma: 21.04.2022 - 12:28
Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Bu saatten sonra...
Abone Ol google-news

Galatasaray'da seçim kaosu sürerken, teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılma ihtimali ile birlikte gözler, yeni hocanın kim olacağı konusuna çevrildi.

Sarı-kırmızılı takımla adı sık sık anılan Okan Buruk, sessizliğini bozdu ve Galatasaray sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

"YAŞAYACAĞIM EN BÜYÜK MUTLULUK..."

Sabah Gazetesi'nden Murat Özbostan'a konuşan Okan Buruk, 11 yaşında adım attığı Galatasaray'da 18 sene forma giydiğini belirterek, "Bu saatten sonra yaşayacağım en büyük mutluluk da Galatasaray teknik direktörlüğü olur. Bir seçim süreci var. Adayların kimi tercih edeceği belli değil ama adımın geçmesi güzel. Bana da hem sokakta hem sosyal medya üzerinden taraftarların büyük bir desteği, ilgisi var. Bunun için de böyle bir görev verilirse Galatasaray'ın geleceği için adımlar atmaktan, maddi-manevi bir şey düşünmeden hizmet etmekten mutluluk duyarım" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'le de ilgili değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk şunları söyledi: "Arda Güler öyle bir çıktı ki hangi takım taraftarı olursanız olun onu izlemek istiyorsunuz. Yetenekli futbolcu çıkıp, kendini gösterip oynuyor. Biz onları yabancı kuralına bağlarsak yanlış olur. Bizim sıkıntımız oyunculara süre vermemek. Onlara güvenmemiz gerekiyor. Sadece A takım olarak düşünüyoruz ama dünyada uygulanan genç oyuncuların gelişimini gösteren liglerde oynayan ikinci takımlar. Bir tek Türkiye bunu uygulamıyor. TFF'nin ilk yapması gereken, ikinci takımların liglere sokulması. Altyapılarda tesisleşmeye yatırım da şart."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler