Roma Açık'ta şampiyon Zverev!
Roma Açık Tenis Turnuvası'nda Alman Alexander Zverev, Nicolas Jarry'i 6-4 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Roma Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde 3 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, 21 numaralı seribaşı Şilili Nicolas Jarry'i 6-4 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Başkent Roma'da Foro Italico Kompleksi'ndeki toprak kortlarda bu yıl 81'incisi düzenlenen turnuvada tek erkekler kategorisinde final maçı oynandı.
Merkez Kort'ta oynanan tek erkekler finalinin ilk setinde Zverev, rakibine 6-4'lük üstünlük kurdu ve setlerde durumu 1-0'a getirdi.
İkinci sette, Zverev, Jarry karşısında 10. oyunda iki kez maç ve şampiyonluk puanı fırsatı yakalasa da Şilili raket kendi servis oyununa tutundu. Zverev, 12. oyunda Jarry'nin servisini kırarak seti 7-5, maçı da 2-0 alarak Roma'da şampiyonluğu elde etti.
Bu sonuçla Zverev, Roma Açık'ta 2017'nin ardından 2. kez mutlu sona ulaştı.
Zverev ayrıca, 1997'den bu yana Roma Açık'ta İspanyol Rafael Nadal ve Sırp Novak Djokovic dışında birden fazla şampiyonluk kazanan ilk raket oldu.

Spor Haberleri
-
Hidayet Türkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
-
Benfica'nın konuğu Monaco
-
Bayern Münih'in konuğu Celtic
-
Milan'ın konuğu Feyenoord
-
Beşiktaş Başkanı hastaneye kaldırıldı
-
İngiliz kulüpten taraftarını sevindiren karar!
-
Ankaragücü'nden sert tepki: 'TFF ve MHK'ye son uyarı'
-
Genoa üç puana 80'den sonra ulaştı!
-
Karagümrük kendi evinde takıldı!
-
İki kırmızı kartın çıktığı maçta kazanan yok!
En Çok Okunan Haberler
-
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?
-
Dekan yardımcısını vurup, intihara kalkıştı
-
Birleşik Metal-İş'te silahlı saldırı!
-
Ankara'da korkutan deprem!
-
AKP seçim için 'uygun tarih' verdi
-
İki belediyeye daha hazırlık yapılıyor!
-
2 tahliye, 15 sanık hakkında iddianame!
-
Şube başkanı hayatını kaybetti
-
Ünlü marka ifşa oldu! Bakanlık affetmedi
-
Özgür Özel'den Lütfü Savaş'a sert tepki!