Ryan Babel: 'Ajax zor anlar yaşar'
Hollanda futbolunun eski yıldızlarından Ryan Babel, Ajax-Beşiktaş maçını Hollanda basınına değerlendirdi.

Hollanda futbolunun eski yıldızlarından Ryan Babel, Ajax-Beşiktaş maçını Hollanda basınına yorumladı.
Ryan Babel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Gedson Fernandes'i iki yıl önce Ajax'a önerdim çünkü oraya çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyordum. O artık Beşiktaş'ta ve çok önemli bir oyuncu. Beşiktaş'ın ön tarafta çok sayıda yaratıcı oyuncusu var. Aynı zamanda Gedson gibi öne çıkan istikrarlı orta saha oyuncularına sahip."
"BEŞİKTAŞ'IN DEZAVANTAJI"
"Van Bronckhorst ileride çok fazla baskı kurup defans oyuncularından önde dizilmelerini istiyor. İleriye baskı yaparak oyunu çok kompakt tutmak istiyorlar ama Beşiktaş savunma arkasında çok fazla alan bırakıyor. Merkez savunma oyuncuları çok hızlı değil dolayısıyla Ajax, bu fırsattan yararlanabilir. Ajax'ın kendi sahasında oynaması onlar için avantaj."
"TÜRKİYE'DE BAŞKA OLURDU"
"Ajax, Beşiktaş'a karşı zor anlar yaşayabilir. İlk 15 dakika Ajax için çok önemli olacak. Bu maç Türkiye'de oynansa hikayesi çok başka olurdu."

Spor Haberleri
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
İşte oldu! İskoçya'da ilk gol geldi...
-
Şevval İlayda Tarhan'dan tarihi başarı!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!