Adana Valiliği yakınında 'taksideki kutu' alarmı
Adana Valiliği'nin yakınındaki sokakta taksiden inen bir müşteri, bagajdaki kendisine ait kutuyu bırakıp uzaklaştı. Durumdan şüphelenen taksicinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmanları, kutuyu kontrollü patlattı. Kutudan kurdele ve ipler çıktı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Adana Valiliği'ne yakın bir sokakta meydana geldi. Ttaksi şoförü, Adana Otogarı'ndan aldığı müşteriyi inmek istemesi üzerine aracını durdurdu. Müşteri, bagajda kendisine ait olan kutuyu da bırakıp, taksiden uzaklaştı. Bunun üzerine taksinin sürücüsü durumdan şüphelenerek, polise ihbarda bulundu.
Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, taksinin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taksinin çevresindeki vatandaşlar uzaklaştırıldı. Bölgeye bomba imha uzmanları sevk edildi.
Bomba imha uzmanları, taksinin bagajındaki şüpheli kutuyu kontrollü olarak patlattı. Çevrede büyük bir gürültüye neden olan patlama sonrası kutudan kurdele ve çok sayıda ip çıktı. Polis, kutunun sahibini arıyor.

En Çok Okunan Haberler
-
'Birlikteyiz, hep birlikte olacağız'
-
Adana Demirspor sahadan çekildi
-
Murat Sancak'tan Okan Buruk'a sert sözler
-
Erdoğan'dan muhalefete 'Gazze' çıkışı
-
Bahçeli'den ilk açıklama!
-
'Buradan soruyoruz, Erdoğan neden suskun?'
-
Mansur Yavaş'tan önseçim kararı
-
Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem!
-
'İsrailliler Alaska'ya yerleştirilsin'
-
Ehliyetler için yeni karar...