Ağır yaralı hastaneye kaldırılmışlardı... Acı haber geldi!
Bolu’da kontrolden çıkarak tepetaklak olan otomobilin karıştığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişi hayatını kaybetti.

Mudurnu-Bolu karayolunda Feruz köyü mevkiinde dün akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi.
Mudurnu istikametinde seyreden Bekir Uğur (52) yönetimindeki 14 ER 655 plakalı otomobil, yağışlı havada kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Feruz köyü mevkiinde şarampole uçtu.
Tepetaklak olan otomobil içerisinde bulunan sürücü, araçta yolcu konumunda bulunan Ahmet Uyar (43) ve Hakan Daşpınar (44) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan 2 yaralı itfaiye ve vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Ahmet Uyar ve Hakan Daşpınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

En Çok Okunan Haberler
-
Kadın yolcuya tehdit ve şiddet…
-
O sözler üzerine komisyonu terk ettiler
-
İmamoğlu'na siyasi yasak ve hapis istemi
-
Deprem raporu yayımlandı
-
Çorlu'daki 'baba' vahşetinde yeni ayrıntılar
-
Bakan Tunç'tan 'CHP kurultayı' açıklaması
-
Öcalan'ın çağrısı öncesi terör örgütünden mesaj
-
Trump'ın gümrük vergileri Türkiye'yi nasıl etkileyecek?
-
İmamoğlu ‘üçlü görüşmenin’ perde arkasını anlattı
-
4 günlük Asya gezisine 3 uçakla gitti