Baba ve 3 çocuğu ölü bulunmuştu... İstanbul Sancaktepe'deki aile dehşetinde korkunç ayrıntılar ortaya çıktı: 'Önce yemek yemiş, sonra kazan dairesine gitmiş...'

Sancaktepe’de site içerisindeki kazan dairesinde bir baba ile 3 çocuğunun cansız bedeni bulundu. Olay yerindeki incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan ölü bulunan baba Mehmet A.'nın komşuları da ilk kez konuştu.

Yayınlanma: 27.01.2023 - 14:58
Baba ve 3 çocuğu ölü bulunmuştu... İstanbul Sancaktepe'deki aile dehşetinde korkunç ayrıntılar ortaya çıktı: 'Önce yemek yemiş, sonra kazan dairesine gitmiş...'
Abone Ol google-news

Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan kazan dairesinde; site sakinleri, sitede görevli olan Mehmet A.'dan haber alamamaları üzerine Mehmet A.'nın meslektaşı olan birini aradı. 

ÇİLİNGİRLE İÇERİ GİRDİLER

Mehmet A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi. 

Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet A. ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun cansız bedenlerini buldu.

'İNTİHAR' İDDİASI

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocukları ile birlikte intihar ettiği iddia edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KOMŞULARI KONUŞTU

Son olarak korkunç olayda ayrıntılar da netleşmeye başladı.

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, “Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

"ÇOCUKLARINI DIŞARIDAN GETİRMİŞ" 

Site sakinlerinden Kudret Çiftçi ise "Çok merhametli iyi bir kişiydi. Ailevi sıkıntıları olduğu söyleniyor. Çocuklarıyla aşağıda yemek yemiş. En üst kattaki kazan dairesine çıkarak önce çocuklarını daha sonra kendini asmış. Burada çalışıyor. Sultanbeyli'de oturuyor. Çocuklarını dışarıdan getirmiş" dedi. 

'EŞİNE ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI

Polisin yaptığı incelemede, Mehmet A.'nın eşi Hülya A.'yı Sultanbeyli'de darbettiğini belirlendi. Bunun üzerine Hülya A.'nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi.

Polisin olay yerinde  incelemeleri devam ediyor.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığı'ndan da yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A'nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler