DEM Parti heyetinden Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a ziyaret!

DEM Parti heyetinden Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a ziyaret!

18.10.2025 13:08:00
Güncellenme:
Haber Merkezi
Takip Et:
DEM Parti heyetinden Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a ziyaret!

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın yarın Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ı ziyaret edeceği belirtildi. Hatimoğulları ile Bakırhan'ın; Demirtaş ziyareti sonrası Edirne Cezaevi önünde açıklama yapacağı bildirildi.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, 19 Ekim Pazar günü (yarın) saat 10.00'da Edirne Cezaevi'nde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edeceği belirtildi.

Heyetin saat 14.30'da da, Kandıra Cezaevi'nde tutuklu bulunan Figen Yüksekdağ'ı ziyaret edeceği kaydedildi.

DEM Parti'den yapılan açıklamada; Hatimoğulları ve Bakırhan'ın, Demirtaş ziyareti sonrası Edirne Cezaevi önünde saat 12.00’de açıklama yapacağı aktarıldı.

İlgili Haberler