Edirne'de eğlence dönüşü kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Edirne'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada Görkem Özdoğan (26) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Edirne'nin Keşan ilçesi Keşan-Uzunköprü karayolunda saat 03.00 sıralarında, Görkem Özdoğan yönetimindeki otomobile, Keşan'dan Uzunköprü yönüne seyreden Onur Gür (29) idaresindeki otomobil çarptı.
Kazada, sürücü Görkem Özdoğan olay yerinde hayatını kaybetti, araçtaki Mustafa Arslan, Hüseyin Demirkıran ve Rıdvan Fırtına ile diğer otomobilin sürücüsü Onur Gür ile bu araçtaki Yalçın Kestane yaralandı.
İhbarla olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçlardan çıkarılıp ambulanslarla kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Görkem Özdoğan'ın cenazesi, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü.
Özdoğan ve 3 arkadaşının Keşan'daki bir mekanda eğlendikten sonra, Tekirdağ'ın Malkara ilçesine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
En Çok Okunan Haberler
- Sorular sızdı, sınavlar iptal edildi!
- Karadeniz'de şiddetli deprem
- Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat'a gözaltı!
- İmamoğlu'ndan flaş 'Akpolat' açıklaması
- 'Akşener'in görevi kesinleşti' iddiası
- Eşini ve 8 yaşındaki kızını katletti, intihara kalkıştı
- Köprü ve otoyol geçiş fiyatlarına zam!
- Tonlarca patates toplatılıp imha ediliyor
- Özel'den gözaltı sonrası ilk açıklama
- Bakanlık, 'cayma hakkı' için tarih verdi