Eskişehir'de şüpheli ölüm: Boynu kırılmış halde bulundu!
Eskişehir'de Safinaz Ayten (72) evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulundu. Yüz ve bileklerinde morluklar olduğu ve boynunun kırıldığı tespit edilen Ayten’in öldürüldüğü üzerinde duruluyor.

Tepebaşı ilçesi Zafer Mahallesi Özen Sokak’ta oturan Safinaz Ayten, dün gece eve gelen eşi M.A. ve oğlu Ö.A. tarafından salonda hareketsiz bulundu.
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, hayatını kaybettiği belirlenen Ayten’in yüz ve bileklerinde morluklar ile boynunun kırıldığı tespit edildi.
Ayten’in cesedi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Cinayete kurban gittiği üzerinde durulan Safinaz Ayten’in ölümüyle ilgili Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

En Çok Okunan Haberler
-
Kayda Geçsin ekibinin yeni adresi belli oldu
-
Mezunlardan dikkat çeken 'diploma' açıklaması
-
İmamoğlu-Yavaş planında yeni perde!
-
CHP birinci, o parti MHP'yi yakaladı!
-
Çocuk koruma altında, anneye soruşturma!
-
‘En az 322 bin kişi işten çıkarıldı!’
-
Kirli çarkın sahiplerinin takı kuyruğu
-
TGS çalışanı -25 derecede unutuldu!
-
Ankara'da hakim evinde asılı halde ölü bulundu!
-
Bahçeli'den 'kurucu önder' açıklaması