Görüntüler ortaya çıktı: AKP'liler Meclis'i böyle bastı
Mersin Belediye Meclis’ini geçen salı günü basmak isteyen AKP Gençlik kolları salona alınmadı. Yaşanan arbadeyi İl Emniyet Müdürü Yardımcısı müdahale etmeden izledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda, 30 Kasım, salı günü CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AKP'li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasındaki tartışma çıktı. Tartışmanın ardından AKP Gençlik Kolları Meclisi bastı.
İddialara göre Emniyet Müdür Yardımcısı da saldırgan gruba müdahale etmeBelediye meclisindeki partililer ve görevlilerin kararlı tutumu ile AKP’li 300 kişilik grup engellendi.
"KAPIYI POLİS AÇTI"
CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır yaşananları Halk TV’deki Sözüm Var'da şöyle anlattı:
"Dün Mersin’de Emniyet, Polisler, AKP Akdeniz belediye başkanı 300 genci getirmek istedi. İnsanları darbetmek istedi. Kapıyı polis açtı. Herkes bir direnç gösterdi hepsini dışarı attık. Aynı şey Ankara’da olsa yine yapacağız. Geri adım mı atacağız? Bir İçişleri Bakanı ya da Cumhurbaşkanı olsa ‘Neyi tehdit ediyorsunuz?’ diyebilir."
Video Haberler
-
İlçede 250 kişi hastanelik oldu: İnceleme sürüyor
-
CHP’li Oya Turan için tören düzenlendi
-
Kaçak göçmenler otobüs bagajında yakalandı
-
Tamir yaparken elektrik çarptı
-
Milli güreşçi Rıza Kayaalp adli kontrolle serbest!
-
Büyükada'da korkutan görüntü: Müsilaj geri mi dönüyor?
-
İncirlik önünde protesto: 'NATO defol bu memleket bizim!
-
Cami bahçesinde poğaça yerken öldürüldü
-
'Namusum için vurdum'
-
İstanbul'da korkutan yangın!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'na 'Yargıtay üyesiyim' telefonu
-
Alkole büyük zam yolda!
-
Cahit Özkan görevden alınacak mı?
-
Meteoroloji uyardı: Sağanak kar yağışı bekleniyor!
-
Erdoğan'ı kızdıracak 'diploma' sorusu
-
AKP’li belediye Aynur Doğan’ın konserini iptal etti
-
'AKP'li Savcı Sayan'ın şovu erken bitti'
-
Erdoğan harekete geçti
-
Bölüm kapandı: Üniversite hastanesinde kriz
-
'Öyle bir tehlike bizi bekliyor ki…'