İstanbul'da 'sağanak' etkisi: Trafik yoğunluğu yüzde 80'i aştı!

İstanbul'da 'sağanak' etkisi: Trafik yoğunluğu yüzde 80'i aştı!

30.03.2026 09:40:00
Güncellenme:
DHA
Takip Et:
İstanbul'da 'sağanak' etkisi: Trafik yoğunluğu yüzde 80'i aştı!

İstanbul'da sağanak yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu haftanın ilk iş gününde saat 08.30 itibarıyla yüzde 80'e ulaştı.

İstanbul'da devam eden yağış belirli noktalarda sağanağa döndü. Yağışın da etkisiyle trafikte ilerleyen araç sürücüleri uzun süre beklemek zorunda kaldı.

İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 08.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı. İBB trafik yoğunluk haritasına göre kent genelinde yoğunluk saat 09.30 itibarıyla yüzde 76'ya geriledi.

Saat 10.00 sıralarında ise yoğunluk yüzde 71 oldu. Anadolu yakasında yüzde 72'ye gerileyen trafik yoğunluğu, Avrupa yakasında ise yüzde 69 olarak ölçüldü.

YAĞIŞ SÜRÜYOR

Yağışın da etkisiyle ana arterlerde trafik zaman zaman durma noktaına geldi. TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde Ankara ve Edirne istikametindeki yoğunluk görüntülendi.

İlgili Konular: #İstanbul #Trafik