İzmir'de kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla aranan erkek yakalandı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla aranan şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.’yi taciz ettiği öne sürülen T.A. (49), polis tarafından gözaltına alındı.
Karabağlar ilçesindeki kuzenine ziyarete giden T.A., evde yalnız olan onun kızı İ.N.'yi iddiaya göre taciz etti. T.A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla T.A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı.
İLK ÖNCE ARKADAŞINA ANLATMIŞ
Emniyete götürülen T.A.'nın işlemleri sürerken, İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortayı çıktı. İ.N.'nin mesajında şu ifadelere yer verdiği görüldü:
"Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım."
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu-Yavaş planında yeni perde!
-
CHP'den flaş 'Ekrem İmamoğlu' açıklaması
-
'Hukuk sistemi çalışmayan ülkelere yatırımcı çekmek...'
-
Terör örgütü PKK'den 'kongre' yanıtı
-
Kirli çarkın sahiplerinin takı kuyruğu
-
‘En az 322 bin kişi işten çıkarıldı!’
-
Erdoğan seçim için tarih verdi
-
Murat Ülker'den 'silah eğitimi' itirafı
-
Ankara'da hakim evinde asılı halde ölü bulundu!
-
Dev operasyonda yeni gelişme!