Kabine toplanıyor: Gündemde Ramazan Bayramı var!
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddesini Ramazan Bayram tatilinin süresi olacak.

Kabine, Ukrayna-Rusya savaşı, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları, terörle mücadele operasyonları ve ekonomi gündemiyle, 2 haftalık aranın ardından bir araya gelecek.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıda, Putin-Zelenski zirvesi için yürütülen diplomatik çabalar değerlendirilecek.
Toplantıda Ramazan Bayramı tatilinin uzatılmasının da görüşülmesi bekleniyor. 2 Mayıs Pazartesi başlayacak bayram tatili, 4 Mayıs Çarşamba bitecek. Kabine toplantısında 5 ve 6 Mayıs tarihlerinin de tatil ilan edilmesi değerlendirilecek. Bu yönde bir karar alınırsa memurlar dokuz gün tatil yapacak.

En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan'dan 'İmamoğlu' gözaltısına 'rötarlı' yanıt
-
Valilikten 'ön seçim'e yasak kararı!
-
İşte il il ‘İmamoğlu’ protestoları!
-
Yayını terk etti: 'Herkese iyi akşamlar Nagehan hariç'
-
Bakan Tunç'tan tepki çeken paylaşım!
-
Bir metro hattının yönetimi İBB'den alındı!
-
'Sınıfı 'Tayyipçiler' diye basmışlar'
-
‘Hulusi Akar’ın kızı ile bire bir aynı durumda’
-
Dikkat çeken 'kayyum' cevabı!
-
Hukukçu Hüseyin Hatemi'den 'diploma' yanıtı