Sokak ortasında kadını döverek bayıltan kişi yakalandı! Vali Gül: Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz

İstanbul'da sokak ortasında bir kadını öldüresiye döven ve kendisine engel olmak isteyen yurttaşlara küfür ve tehditler savuran kişi, yakalandı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Gül, "Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz” dedi.

Yayınlanma: 23.07.2023 - 17:16
Abone Ol google-news

İstanbul Piri Reis Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir kadınla tartışan şahıs, kadını döverek bayılttı. Kanlar içinde sokak ortasında yatan kadını gören yurttaşlar olaya müdahale etmek istedi. 

KADINI SÜRÜKLEYEREK ARABAYA BİNDİRDİ

Yurttaşların seslenmesine kızan şüpheli şahıs küfür etmeye başladı. “Yarın sabah sizin için geleceğim” diyerek tehditler savuran şahıs, baygın kadını sürükleyerek arabaya bindirdi. Yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis olayla ilgili çalışma başlatmıştı.

VALİ GÜL DUYURDU: GÖZALTINA ALINDI

Konuya ilişkin sosyal medya adresinden açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, şahsın yakalandığını duyurdu. Gül açıklamasında, “Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Geçen günlerde İstanbul’da bir taksici daha fazla para talep ettiği yabancı uyruklu kadını sokak ortasında darbetmişti. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler