Taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı tutuklandı: ‘Ücret tartışması’ iddiası

Sarıyer'de aracına bindiği taksici Yaşar Yanıkyürek'i 5 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra yol kenarına alan ve taksiyi de kaçıran yabancı uyruklu Y.B.G. tutuklandı.

Yayınlanma: 18.04.2024 - 17:15
Taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı tutuklandı: ‘Ücret tartışması’ iddiası
Abone Ol google-news

İstanbul Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde dün taksici Yaşar Yanıkyürek'i (58) 5 yerinden bıçaklayarak yol kenarına attıktan sonra taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu Y.B.G. (42), emniyetin operasyonuyla yakalandı.

Emniyet işlemlerinin ardından bugün İstanbul Adliyesi'ne getirilen şüpheli, tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimliğe çıkarılan şüpheli, 'kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

ÜCRET TARTIŞMASI İDDİASI

Şüpheli Y.B.G, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf ederek, olay günü taksiden inmek istediğini, Yaşar Yanıkyürek'in taksimetre ücreti olarak 200 dolar istediğini, fiyatı fazla bulması üzerine aralarında tartışma yaşandığını iddia etti.

AMACI PARA ÇALMAKMIŞ

Şüpheli, savcılıktaki ifadesinde, her ne kadar taksimetre ücreti nedeniyle tartışma çıkmışsa da paraya ihtiyacı olduğu için taksiciden para çalmak için araca bindiğini ve pişman olduğunu da söyledi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler