Olay, Çankaya’nın Bestekar Caddes’inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir motokurye cadde üzerinde otopark işleten bir kişiyi motoruyla bir aracın arasında sıkıştırdı. Sıkışan kişi ile motokurye arasında küfürlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada tarafları çevre esnaf güçlükle ayırabildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.
Ankara’da trafik kavgası: Motor kaskıyla defalarca vurdu
Ankara’da otoparkçılar ile motokurye arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu olayda kavgaya karışanlar birbirlerine motor kaskıyla vurdu.
31.03.2021 17:10:00
Güncellenme:
Ankara’da otoparkçılar ile motokurye arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu olayda kavgaya karışanlar birbirlerine motor kaskıyla vurdu.
İlgili Haberler
Trafikte kavga kamerada... Araç içindeki sürücüyü darp ettiler
Ankara'da iki sürücü arasında trafikte kavga çıktı. Kavgada bir grubun araç içindeki sürüyü darp etme anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, Etlik'te meydana gelen kavgada maddi hasarlı bir trafik kazası sonrasında bir sürücünün 'Kaç kuruşluk araban var' sözleri kavgaya neden oldu. Bir grup araç içinde bulunan diğer sürüyü darp etti. Sürücüler arasındaki kavga diğer vatandaşlar araya girmesi ile önlendi. Yaşanan kavga bir vatandaş tarafından görüntülendi.