Ekrem İmamoğlu'nun duygulandığı anlar

Sandıkların açılmasıyla dün başlayan heyecanlı bekleyişin ardından bu sabah 10.07’de Ekrem İmamoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada “Şimdi aldığım bilgiye göre benim verdiğim sayıları YSK Başkanı da teyit etmiş durumdadır” sözleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığını ilan etti. Partililer İmamoğlu'nun açıklamasının ardından sevinç gözyaşlarına boğuldu. Birbirinden sarılarak “Ekrem başkan” sloganı atan yurttaşlar ıslık ve çığlıklarla kucaklaştı.
Ekrem İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinde seçimleri partililerle takip ettiği odasında sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. Gazetecilere sarılan İmamoğlu, “sizin emeğiniz büyük” dedi.
Odasının kapısının önünde kendisini bekleyen partililere açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Takip etmemiz devam ediyor sadece bir teyit var. Beklemeye devam edeceğiz. Biz bir zafer elde etmedik biriler kazanmadı. 16 milyon insan kazandı. Keyfini çok çıkarmak istemiyorum tedirgin oluyorum. Görevimizin başında son kontrolleri yapacağız” dedi.
Fotoğraf: Kurtuluş Arı
Video Haberler
-
Alfa Romeo'nun ilk elektrikli modeli: Junior Elettrica
-
'Kayyum atamaları, hukuksuzluk ve kontrollü kaos'
-
AKP’de kongre öncesi hazırlığı devam ediyor: Prof. Kalay
-
Emeklilerin Gözü Bayram İkramiyesinde: Beklentiler Karşı
-
Hutbelerde Bunlara Dikkat Edin!
-
Ekonomist Atilla Özkan'dan Şok Eden Enflasyon Yorumu!
-
Trump döneminde ABD ve dünya nereye gidiyor?
-
Yurttaşın Ekonomi Çığlığı:
-
'Erken kaos bekliyorum' Fatih Ergin açıkladı!
-
Türkiye’de siyasi ve toplumsal baskı artıyor
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’