Bedelli askerlik yerleri açıklandı: O ilde otobüs aramaları yüzde 516 arttı

Bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihleri 25 Ocak günü açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından askerlik yerini öğrenenler ve sevk tarihi 8 Şubat olanlar otobüs bileti aramalarına yöneldi. O ilde otobüs arayışları yüzde 516 arttı.

Yayınlanma: 26.01.2024 - 16:09
Bedelli askerlik yerleri açıklandı: O ilde otobüs aramaları  yüzde 516 arttı
Abone Ol google-news

25 Ocak günü bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihlerinin açıklanması, otobüs bileti aramalarının yalnızca 5 saat içerisinde yüzde 40 artmasını sağladı. Türkiye'nin o ilinde otobüs bileti arayışları yüzde 516 artış gösterdi. Bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihleri 25 Ocak günü açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından askerlik yerini öğrenenler ve sevk tarihi 8 Şubat olanlar otobüs bileti aramalarına yöneldi. Enuygun verilerine göre açıklama yapıldıktan sonraki 5 saat içinde otobüs bileti aramaları yüzde 40 oranında arttı.  

O İL İÇİN OTOBÜS BİLETİ ARAŞTIRMALARI YÜZDE 516 ARTTI

25 Ocak günü bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihlerinin açıklanması, Bilecik şehrinin otobüs aratmalarında patlamaya neden oldu. Açıklamanın yapıldığı 25 Ocak tarihinde Bilecik otobüs bileti aramaları bir gün önceye göre yüzde 516 artış göstererek rekor kırdı. Amasya otobüs bileti aramaları yüzde 300, Erzincan otobüs bileti aramaları yüzde 200 artış göstererek Bilecik’i takip eden şehirler oldu.  


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler