Lüfer: Özellikle İstanbul Boğazı'nda popüler bir balıktır. Mart ayı lüfer için iyi bir dönemdir.
Çinekop: Lüferin genç haline verilen isimdir ve bu dönemde lezzetlidir.
Kalkan: Kış aylarının sonuna doğru lezzeti en üst düzeye ulaşır, Mart ayı da dahil olmak üzere.
Levrek: Yıl boyunca bulunabilir, ancak Mart ayında da taze olarak bulunur.
Kalkan, kefal, gümüş, mezgit çok lezzetlidir. Soğuk havalar bitmeden lezzetli palamut, levrek, mercan, torik tüketmek için son zamanlar.
mart ayında tirsi, kalkan ve kefalin lezzetli olduğunu dile getirerek, ''Bu ayda barbunya bol miktarda çıkar ve çok lezzetlidir. Mezgit, zargana, istavrit yine sofraları süsler''
Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan balıklar, mart ayında sofralarımızı renklendiriyor. Denizlerin bereketiyle sofralarımıza taşınan çeşit çeşit balıklar, sağlıklı beslenme alışkanlıklarımızı destekleyerek soğuk aylarda enerjimizi yüksek tutmamıza yardımcı oluyor. İşte mart ayında tüketilmesi tavsiye edilen balıklar ve bu lezzetli deniz ürünlerinin sağlığımıza olan faydaları...
Mart ayında tirsi, kalkan ve kefalin lezzetli olurken, barbunya bol miktarda çıkar ve çok lezzetlidir. Mezgit, zargana, istavrit yine sofraları süsler.
Soğuk havalar bitmeden lezzetli palamut, levrek, mercan, torik tüketmek için son zamanlar.