Mart ayında hangi balıklar yenir? Mart ayında 'tam mevsiminde' olan balıklar

Her balığın mevsimi farklıdır. Mevsiminde balık tüketmek sağlık ve lezzet açısından çok önemli. Peki, mart ayında hangi balıklar yenir? İşte mart ayında 'tam mevsiminde' olan balıklar

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan balıklar, mart ayında sofralarımızı renklendiriyor. Denizlerin bereketiyle sofralarımıza taşınan çeşit çeşit balıklar, sağlıklı beslenme alışkanlıklarımızı destekleyerek soğuk aylarda enerjimizi yüksek tutmamıza yardımcı oluyor. İşte mart ayında tüketilmesi tavsiye edilen balıklar ve bu lezzetli deniz ürünlerinin sağlığımıza olan faydaları...

Mart ayında tirsi, kalkan ve kefalin lezzetli olurken, barbunya bol miktarda çıkar ve çok lezzetlidir. Mezgit, zargana, istavrit yine sofraları süsler.

Soğuk havalar bitmeden lezzetli palamut, levrek, mercan, torik tüketmek için son zamanlar.
En Çok Okunan Haberler
-
Hava kuvvetlerindeki turbun büyüğü
-
Diploma iptalinde kritik gelişme!
-
Bahçeli'ye yakın isimden 'erken seçim' senaryosu
-
'Bu kararınızı geri almanızı istirham ediyorum'
-
Soylu'dan '20 milyon dolar' iddiasına yanıt
-
Mansur Yavaş'tan kürsüde 'R.O.K.' tepkisi!
-
500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?
-
Tutuklu öğrenci Esila Ayık Cumhuriyet’e konuştu
-
Temmuzda memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak?
-
Pervin Buldan, Öcalan'ın mesajını okudu