Hande Fırat kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Fırat hangi kanallarda çalıştı?

Gazeteci Hande Fırat, CNN TÜRK ve KANAL D ortak yayını olan Yerel Seçim 2024 programına konuk oldu. Peki, Hande Fırat kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Fırat hangi kanallarda çalıştı?

Yayınlanma: 11.05.2023 - 21:43
Hande Fırat kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Fırat hangi kanallarda çalıştı?
Abone Ol google-news

 CNN TÜRK ve KANAL D ortak yayını olan Yerel Seçim 2024 programına katılan Hande Fırat gündem oldu. Hande Fırat'ın yaşamı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Gazeteci Hande Fırat kimdir? Hande Fırat kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

HANDE FIRAT ÖZVARDAR KİMDİR?

Hande Fırat Özvardar, 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ortaöğrenimini Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde tamamladı. Fırat, televizyonculuk hayatına lisans eğitimi devam ederken başladığı stajla adım attı. Kanal D, NTV ve BRT kanallarında çalıştı. 1999'un Kasım ayında, CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başladı. 2011'de CNN Türk'ün, 2014'te de Kanal D'nin Ankara temsilcisi oldu. 

15 Temmuz'da CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile FaceTime aracılığıyla görüştükten sonra Türkiye'nin en meşhur haber sunucularından biri hâline geldi.

ÖZEL YAŞAMI

Hande Fırat Özvardar, 5 Aralık 2017'de iş insanı Murat Özvardar'la evlendi. 

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler