Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Usta oyuncusu Nuri Alço, dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Alço'nun sağlık durumu hakkında hastane yönetiminden açıklama geldi. Açıklamada, Alço’nun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 07.04.2024 - 09:11
Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama!
Abone Ol google-news

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, dün evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA!

Hastane yönetimi, Nuri Alço’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Alço’nun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek, şu bilgiler paylaşıldı:

"Sanatçı Nuri Alço Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır." 

BURCU ALÇO: "BUNU DA ATLATACAĞIZ"

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço da, usta oyuncunun sağlık durumuna dair sosyal medyadan bir açıklamada bulundu.

Burcu Alço, "Eşim beynine pıhtı atması sonucu kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Bunu da atlatacağız" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler