ABD'li sunucu Zelenski'yi 'striptiz kulübü yöneticisi'ne benzetti

Amerikalı ünlü sunucu Tucker Carlson, Fox News'teki programında, ABD Başkanı Biden'ı ziyaret etmek üzere Beyaz Saray'a gelen Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin kıyafet seçimini eleştirdi.

Yayınlanma: 25.12.2022 - 13:49
ABD'li sunucu Zelenski'yi 'striptiz kulübü yöneticisi'ne benzetti
Abone Ol google-news

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenski'nin Beyaz Saray ziyareti ABD basınında geniş yer buldu. 

Ülkede her geçen gün, Ukrayna'ya yapılan milyonlarca dolar değerinde askeri ve ekonomik yardıma yönelik eleştirilerin dozu artarken, Fox News'teki eleştirilerin odağında, Ukraynalı liderin Beyaz Saray ziyareti sırasında tercih ettiği kıyafetler yer aldı.

"PARA DİLENDİ..."

Kanalda, 2016 yılından bu yana her gece yayınlanan Tucker Carlson Tonight'a adlı programın sunucusu Tucker Carlson, Zelenski'nin kıyafet seçimini eleştirirken, "Striptiz kulübü yöneticisi gibi olmuş" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu programda, "İnanılmaz bir şekilde, kimse onu dışarı atmadı, bunun yerine her istediğini yaptılar" dedi ve Ukraynalı lideri ABD'den "para dilenmekle" itham etti.

Tucker Carlson

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, 21 Aralık'ta Ukrayna savaşıyla ilgili son durumu paylaşmak ve ABD'den daha fazla silah ve ekonomik yardım talep etmek için başkent Washington DC'deki Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler