Chris Rock Will Smith'in tokadı hakkında ilk kez konuştu

Oscar ödülleri töreninde yaşadığı tokat olayı sebebiyle gündem olan Chris Rock, Will Smith tarafından tokatlanmasıyla ilgili ilk kez ayrıntılı konuştu.

Yayınlanma: 05.03.2023 - 14:55
Chris Rock Will Smith'in tokadı hakkında ilk kez konuştu
Abone Ol google-news

Ünlü komedyen ve aktör Chris Rock, tüm dünyada izleyen milyonları şoke eden skandalın üzerinden neredeyse bir yıl geçtikten sonra, Oscar törenleri sırasında Will Smith tarafından tokatlanmasıyla ilgili ilk kez uzun uzun konuştu.

Netflix'te canlı yayınlanan stand-up gösterisi Selective Outrage'ın sonunda tokat olayı hakkında konuşan Chris Rock, "Herkes biliyor, evet oldu, bir yıl önce tokat yedim. Ve insanlar 'Acıdı mı?' diye soruyor. Hâlâ acıyor. Kulaklarımda (Will Smith'in şarkısı) Summertime çınlıyor" itirafında bulundu.

Tokat olayı hakkında ilk defa bu kadar uzun konuşan Rock "Hala olanları sindirmeye çalışıyorum. Bir noktada bu konu hakkında konuşacağım. Hem ciddi hem de komik olacak" ifadelerini kullandı.

Kendisini mağdur olarak görmediğini "Ben bir kurban değilim. Beni asla ağlarken görmeyeceksiniz. Asla olmayacak... O darbeyi boksör Manny Pacquiao gibi aldım. Acıdı mı? Evet, acıttı" sözleriyle belirten Rock, "Smith ile kavga etti" gibi tanımlamaları reddettiğini belirtti.

Rock, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Her şeyden önce, kameradan anlaşılamayacağını biliyorum ama Will Smith benden çok daha büyük. Aynı ölçülerde değiliz. Will Smith filmlerinde tişörtünü çıkarıyor. Beni gömleğimi çıkararak film çekerken hiç görmediniz. Açık kalp ameliyatı olduğum filmde bile üzerime süveter var. Will Smith bir filmde Muhammed Ali'yi oynadı. O rol için seçmelere katıldığımı mı sanıyorsun? O Muhammed Ali'yi oynadı, ben de New Jack City'de Pookie'yi oynadım. Will Smith'i severdim, tüm hayatım boyunca onu sevdim. Onu Run DMC'nin açılışını yaparken gördüm... harika filmler yaptı. Hayatım boyunca Will Smith'i destekledim ve şimdi Emancipation'ı sadece onun dayak yediğini görmek için izliyorum"

Rock ayrıca, "Karısı oğlunun arkadaşı ile cinsel ilişki yaşıyordu, tamam mı? Normalde bu konu hakkında konuşmazdım ama nedense bunu internete koydular. İki yetenekli insanın neden bu kadar aşağılık bir şey yaptığı, neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Buradaki herkes aldatıldı. Hiçbirimiz bizi aldatan kişiyle televizyonda röportaj yapmadık" sözlerini ifadesine ekledi. 

Will Smith, ödül töreninde attığı tokattan sonra Instagram hesabı üzerinden Chris Rock’tan özür dilemişti.

Smith, aylar sonra Rock’a ulaşmaya çalıştığını ancak komedyenin konuşmaya hazır olmadığını söylemişti.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon