Avcılar’a kadın eli değdi!

07 Kasım 2014 Cuma, 14:55
Avcılar’a kadın eli değdi!
İstanbul’daki 39 ilçe arasında tek kadın belediye başkanına sahip Avcılar’da diğer belediye çalışmalarının yanı sıra özelikle temizlik ön plana çıkıyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin sık sık bizzat kendisinin denetlediği temizlik ekibi ilçede bulunan tüm mahallelerde büyük bir titizlikle çalışıyor. Diğer ilçelerle karşılaştırıldığında Avcılar son aylarda İstanbul’un en temiz ilçesi olarak öne çıkıyor.
Avcılar’a kadın eli değdi!
Avcılar Manşet’in haberine göre; Avcılar Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin çalışmalarından Avcılar halkı da bir hayli memnun görünüyor. Konuyla ilgili bilgisini aldığımız bazı vatandaşlar “Belediye başkanınızın değişmesiyle en çok hangi hizmet dikkatinizi çekti?” sorusuna ; “Temizlik çok ön plana çıktı. Yollar, ara sokaklar, sürekli yıkanıyor. Birçok mahallede boş arazilere baktığımızda eskiden çöp doluydu. Ancak şimdi oralara bile el atıldı. ‘Avcılar’da ince temizlik yapılıyor’ denilse yeridir. Bunun en önemli nedeninin de belediye başkanımızın kadın olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Biliyorsunuz kadınlar temizlik konusunda çok titizdir” diye cevap verdi.
Avcılar’a kadın eli değdi!
Avcılar’da bulunan İstanbul Üniversitesi Kampüsü’nün içindeki yolların da sürekli yıkandığını belirten öğrenciler, bu hizmetinden dolayı belediye başkanı ve ekibine teşekkür ederek, diğer belediyelerin bunu örnek almaları gerektiğini söylediler.

En Çok Okunan Haberler