Sokak ortasında tartıştığı arkadaşını vurdu

Olay, Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, telefon görüşmesinde arkadaşı Cesur A. (21) ile küfürleşme nedeniyle tartışan Oğuzhan A. (24), telefon görüşmesinin ardından arkadaşının Zafer Mahallesinde bulunan bir banka ATM’sine gittiğini öğrenerek 06 BGR 933 plakalı Tofaş marka otomobil ile takip etmeye başladı.

Oğuzhan A. araçta bulundurduğu tabanca ile ATM önünde bekleyen arkadaşına araç içinden ateş açıp yaraladı. Bacağından yaralanan şahıs kanlar içinde yere yığılırken, olayı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

Yaralının hastanede yapılan tedavisinin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En Çok Okunan Haberler
-
Görür o ili işaret etti: '7.4’lük deprem bekliyoruz'
-
Canlı yayında tansiyon yükseldi!
-
Alaattin Çakıcı hakkında beklenen karar!
-
O görüntülere ulaşıldı
-
Galatasaray'dan harika geri dönüş...
-
Fenomen Eylül Öztürk'ten ilk açıklama
-
İSKİ açıkladı: Baraj doluluk oranı nedir?
-
‘Oğlunun gemileri İsrail limanında’
-
Sultanahmet'te tarihi bina çöktü
-
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı!