Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.026,25
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Savaş Kürklü- Adana
Bunu da yaptılar Bunu da yaptılar Çocuk Bayramı’nda bir utanç daha yaşandı. Berkin’i anan çocuklara yaka paça gözaltı.
'Cehennemi yaşattılar bize!' 'Cehennemi yaşattılar bize!' Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te düzenlenen ve 53 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili 7’si firari 33 sanığın yargılanmasına başlandı. Saldırıyı düzenlediği ileri sürülen Nasır Eskiocak vebazı sanıklar ifade vermezken, patlamada ölen 17 yaşındaki Oğulcan Tuna’nın annesi Fatma Tuna, “Oğlumun ne günahı vardı” diyerek isyan etti.

En Çok Okunanlar

Gülben Ergen’den kendisini hedef alan Destici'ye yanıt
Gülben Ergen’den kendisini hedef alan Destici'ye yanıt Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, BBP Başkanı Mustafa Destici‘nin kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Ergen "Destici unutma ben kin tutmuyorum. Avukat tutuyorum. Senin üç beş alkış için, hayatını çocuklara ve kadınlara adayan bana yaptığın çirkin iftiraların ve ötekileştiren üslubun için ikisini de tutacağım" dedi.
İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak hakkında karar verildi
İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak hakkında karar verildi Son dakika haberi... Bayrampaşa Belediyesi operasyonu kapsamında gözaltına alınan İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. Öte yandan, Bekir Önder ve İbrahim Amedi tutuklandı. Hakan Köse ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İş insanı Erden Timur tutuklandı!
İş insanı Erden Timur tutuklandı! "Futbolda bahis” soruşturması kapsamında cuma günü gözaltına alınan Galatasaray Sportif A.Ş. eski başkanvekili ve iş insanı Erden Timur, bugün savcılıkta verdiği ifadenin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti. Erden Timur’un hakimlikteki ifadesinin ardından tutuklandığı öğrenildi.
IŞİD'lilerin daha önce tutuklandığı ortaya çıktı!
IŞİD'lilerin daha önce tutuklandığı ortaya çıktı! Yalova’daki çatışmada ölen 2 IŞİD’linin hakkında ‘terör örgütü üyeliği’ ve ‘öldürmeye teşebbüs’ suçlamalarıyla dava açılarak 10 Ekim 2024'te tutuklandığı, 18 Nisan 2025'te tahliye edildiği ortaya çıktı. 2 IŞİD’li teröristin de yer aldığı çatışmada 3 polis şehit oldu.
‘Bir örtüyle işi nihayete erdirmiş olmuyorsunuz’
‘Bir örtüyle işi nihayete erdirmiş olmuyorsunuz’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremi sonrasında yaralarını sarmaya devam eden Hatay’ı kura çekimi ve toplu açılış töreni kapsamında ziyaret etti. Hatay’ın deprem yaralarının üzerine, sırf Erdoğan’ın göz zevki bozulmasın diye örtüler örtüldü, geçici tadilatlar yapıldı. Erdoğan’ın geçeceği yolların üzerine asfaltlar serildi. CHP’li Hatay milletvekilleri, konuyu Cumhuriyet’e yorumladı. Nermin Yıldırım Kara, “Yaptıkları işlerde biri yüz gibi gösteriyorlar. Hatay, 75. Yıl Bulvarı'ndan, Atatürk Caddesi'nden ibaret değil. 1. Meclisten karşıya baktığınız zaman, köprünün kapatılmasıyla, oraya bir örtü çekilmesiyle bu işi nihayete erdirmiş olmuyorsunuz. Yapılanları görüyoruz, ama eksik buluyoruz” dedi. Servet Mullaoğlu ise, “Hiçbir yerde verilen sözler yerine getirilmedi. Cumhurbaşkanının göz zevki bozulmasın diye inanılmaz masraflar yapılarak binaların üstü örtüldü, konteynerlerin önü kapatıldı. Utanç verici gerçekten. Bütün bu çalışmaların sadece cumhurbaşkanının gözleri iyi gör
Bursa ayrıntısı ortaya çıktı: O IŞİD’li aylar önce paylaşmış!
Bursa ayrıntısı ortaya çıktı: O IŞİD’li aylar önce paylaşmış! Yalova'da güvenlik güçlerince IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden biri olan Zafer Umutlu'nun, aylar önce Bursa'nın İnegöl ilçesinden konum belirterek sosyal medyada video paylaştığı ortaya çıktı.
Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı!
Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı! Son dakika haberi... Gazeteci Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı verildi. Altaylı, yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
'Her türlü haber, görüntü, paylaşımın derhâl yayından kaldırılması...'
'Her türlü haber, görüntü, paylaşımın derhâl yayından kaldırılması...' RTÜK tarafından Yalova’daki DEAŞ Operasyonuna ilişkin yapılan açıklamada, "Olayla ilgili sesli, yazılı ve görsel basında yapılan yayınların soruşturmanın gizliliğini ihlal eder nitelikte olması nedeniyle, söz konusu olayla ve soruşturma dosyasına ilişkin her türlü haber, röportaj, görüntü, paylaşım ve benzeri yayınların yapılmaması, mevcut içeriklerin ise derhâl yayından kaldırılmasına karar verilmiştir.” ifadesine yer verildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye