ABD’de işe gitmemek için ‘kaçırıldım’ yalanı söyleyen genç tutuklandı
ABD'nin Arizona eyaletinde 19 yaşındaki Brandon Soules, işe gitmemek adına kaçırılmış süsü verip polise asılsız ihbarda bulunduğunu itiraf etmesinin ardından tutuklandı.

Tire Factory' adlı bir lastik firmasında çalışan 19 yaşındaki Soules, 2 maskelinin kendisini kaçırdığını, başının arkasına vurduğunu, bilincini kaybettiğini ve bir aracın arkasına konularak polisin kendisini bulduğu yere götürdüğünü anlattı.
İfadesinde tutarsızlıklarla Soules'e doğruyu söylettirmeye çalışan polis nihayetinde başarılı oldu ve genç adam tüm hikayeyi uydurduğunu, kaçırılma ve saldırı olayının yalan olduğunu itiraf etti. Ayrıca 'çölde saklı hazine' hikayesinin de yalan olduğu anlaşıldı. Kaytarmak için tüm bu hikayeyi kurguladığı işinden de atılan Soules, sahte ihbarda bulunmaktan 17 Şubat'ta tutuklandı.
KANIT BULUNAMADI
Sputnik'te yer alan habere göre, kontroller için hastaneye götürülen Soules, buradaki polis sorgusunda, babasının eyaletteki çölde gömülü yüklü bir hazinesi olduğu için kaçırıldığını öne sürdü. Detektifler günlerce alandan kamera kayıtlarını ve Soules'in telefon kayıtlarını inceleyip ismini verdiği kişilerle konuştu ama anlatılanları destekleyecek bir kanıt bulamadı.
POLİS SOULES'İ BULMUŞTU
Resmi kayıtlara göre polis 10 Şubat'ta yerel saatle 17.25 civarında demiryolu ve bir su kulesine yakın bir bölgede yaralı ve bilinci gidip gelen biri olduğuna dair bir ihbar almıştı. Polisler telefonda kendilerine söylenen yere gittiklerinde elleri arkadan kemerle bağlanmış, ağzına da mor bir bandana sıkıştırılmış halde yerde yatan Soules'i bulmuştu.
Fotoğraf: AP
Video Haberler
-
CHP'li Tezcan'dan '128 milyar dolar' sorusu
-
AKP hesabından yapılan paylaşıma sert tepki
-
Neredeyse başka kadınla evleniyordu!
-
İstanbul'un göbeğinde bıçaklı cinsel saldırı
-
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı
-
Davutoğlu'nun halay sırasındaki zor anları
-
İkiz kardeşler aynı gün koronavirüsten yaşamını yitirdi
-
Halk otobüsünde sosyal mesafe ve maske tartışması
-
Hemşirenin otomobiliyle 30 metreden bahçeye uçma anı
-
Ölümden kıl payı kurtuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Akılalmaz ihmal! BionTech aşıları boşa gitti
-
Rusya'dan Türkiye'ye açık uyarı
-
Usta oyuncu 24 gün önce yaşamını yitirmiş
-
Kabine toplantısından önce çarpıcı açıklama
-
Kabine toplantısı öncesinde flaş iddia
-
Çok konuşulacak Ahmet Necdet Sezer çıkışı
-
Üçüncü köprünün yüzde 51'i satılıyor
-
Erdoğan’la görüşen Kasımpaşalı amiral
-
Bakan Koca, Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı
-
AKP ve MHP'liler birbirine girdi!