Abdi İpekçi’ye Saygı Selamı

Ustalara Saygı Toplantısı, Abdi İpekçi’ye Saygı Gecesi 26 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 20’de Beşiktaş Belediyesi, Melih Cevdet Anday Sahnesi, Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Yayınlanma: 26.01.2015 - 04:47
Abone Ol google-news
 
36 yıl önce 1 Şubat’ta silahlı bir saldırı sonucu hayatını yitiren Milliyet Gazetesi’nin yayın yönetmeni ve başyazarı Abdi İpekçi için dostları, sevenleri, meslektaşları Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde bir araya gelecekler.
 
Aile adına ustanın kızı Nükhet İpekçi İzet’in de katılacağı gecede İpekçi’nin yaşamöyküsünden kesitler bir dia gösterisiyle sunulacak. Abdi İpekçi, Faruk Şüyün’ün hazırladığı, Halit Kıvanç’ın sunacağı gecede aralarında Cemre Birand, Deniz Türkali, Ergin Konuksever, Gülriz Sururi, Günel Cantak, Hıfzı Topuz, Mehmet Barlas, Melek Beler, Mete Akyol, Nazan Kuşçu, Necati Zincirkıran, Nilgün Tarkan, Okşan Atasoy, Seçkin Türesay, Selahattin Beyazıt, Selçuk Erez, Seracettin Zıddıoğlu, Şükran Soner, Zeynep Oral’ın da bulunduğu çoğu meslektaşı konuşmacılar tarafından saygıyla selamlanacak.
 

İpekçi’nin kimi dostlarının telefon bağlantıları veya özel video görüntüleri ile katılacağı halka açık Abdi İpekçi’ye Saygı etkinliği saat 20.00’da başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler