AKP Sözcüsü Ünal'dan CHP'ye: ÖSO'dan ne istiyorsunuz?

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplandı. Ünal, "Afrin harekatında 10. günümde Harekat başarılı bir şekilde devam etmektedir" dedi.

Yayınlanma: 29.01.2018 - 19:43
Abone Ol google-news


AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
AKP Genel Merkezi'ndeki toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'dan Ankara'ya gelmesinin ardından saat 19.10'da başladı.  Toplantının ardından açıklama yapan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "Afrin harekatında 10. gününde Harekat başarılı bir şekilde devam etmektedir.  Bölge gerçek sahiplerine bırakılacak.

"CHP ÖSO'dan ne istiyor?"

Harekata ilişkin bir şey söylemeyen CHP ÖSO'ya çirkin ifadeler kullanmaktadır. ÖSO'dan ne istiyorsunuz? İtibarsızlaştırma hareketinizin amacı nedir? PYD'li arkadaşlarımız dediğinizi biliyoruz. Meşru hükümet, seçilmiş Cumhurbaşkanı milletten aldığı yetki ile karar veriyor. Dolayısıyla Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'nı kararını alan siyasi iradedir. CHP, Cumhurbaşkanı, TSK'yı ayrıştırıyor, ağza alınmak için şeyler söylüyor. Terör sevicidir. CHP'de çoklu kişilik bozukluğu vardır. CHP'nin Mustafa Kemal'le ilgisi kalmamıştır."

CHP Türkiye karşıtı odakların merkezi oldu. Recep Tayyip Erdoğan bugün aldığı karar ve risklerle Türkiye'nin kendine yüklediği misyonu tamamlamaktadır. Tarih onları da bizi de yazacak. Çirkin ifadelerini kendilerine iade ediyorum.

Terör devletine seyirci mi kalsaydık. Kemal Kılıçdaroğlu bizi yanıltmadı. 15 Temmuz'da da aynı şeyi yapmıştı. Bu durum herkes tarafından görülmektedir.

Seçim ittifakı

Milli Mutabakat 4.kez  toplanacak. Yarın ki toplantının geneli yüzde 10 barajının korunmasıdır. Uyum yasaları çalışmaları devam etmektedir. Anayasa değişikliğine uyumunu kapsamaktadır.

Masada ittifak için pek çok seçenek var. Burada şekilden çok maksat dikkate alınarak çalışma gerçekleştiriliyor. Pusula için karara varılmış değil. İtifak yapan partiler için baraj sıkıntı değildir. Yerel seçimde ittifak gibi bir öneri söz konusu değil."

Kılıçdaroğlu: TSK'nın başarısını başkasına ipotek edemezsiniz


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler