AKP'li başkan CHP'lileri dışarı attırdı!

İstanbul'un Kağıthane İlçesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, CHP'li Meclis Üyelerinin konuşma yapmasına izin vermedi. Kılıç, konuşma yapmak isteyen meclis üyelerini salondan çıkarttırdı. Kapıya da zabıtaları dikerek meclis üyelerinin içeri girmesine engel oldu.

Yayınlanma: 07.10.2011 - 15:34
Abone Ol google-news

Kağıthane Belediye Başkanı AKP'li Fazlı Kılıç'ın uygulamaları şaşırttı. Kılıç, Belediye Meclisi'nde söz alarak konuşma yapan CHP'lilere "Yalan yanlış konuşuyorsunuz" diyerek söz hakkı vermek istemedi. Ardından da söz alan meclis üyelerini salondan dışarı çıkarttı.

CHP'li meclis üyelerinin salona girişine engel olmak için kapıda zabıtaları görevlendiren Kılıç, duruma itiraz eden CHP'lilere, "Toplantı bitmiştir" dedi.

gercekgundem.com'un haberine göre, duruma itiraz eden CHP'li meclis üyeleri, "Toplantı bittiyse siz içeride ne yapıyorsunuz?" deyince bu kez de salonun ışıklarını söndürttü. CHP'li meclis üyelerinin binadan ayrılması üzerine toplantıya yeniden başlayan AKP'li Kılıç, partisinin 29 meclis üyesiyle toplantısını sürdürdü.

Kılıç'ın tavrı üzerine sitemize açıklama yapan CHP Kağıthane İlçe Başkanı Fevzi Şit, "İleri demokrasinin son örneği Kağıthane'de yaşanıyor. Meclis'in çalışması Fazlı Kılıç'ın keyfi tutumuyla engelleniyor" dedi.

Kılıç'ın ortaya koyduğu anti - demokratik tutumu her alan da teşhir edeceklerini de belirten Şit, konuşmasını şöyle sürdürdü: "AKP, meclisteki çoğunluğuna dayanarak, istediği her şeyi yapabileceğini sanıyor. Meclis üyesi arkadaşlarımıza yönelik tavrı kabul etmeyeceğiz. Durumu partimizin yetkili organlarına da bugün bildirdik. Bu tutuma karşı tüm yasal ve meşru haklarımızı kullanacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler