Aleyna Tilki isyan etti: "Gizli sapıksınız, sübyancısınız"

Ünlü popçu Aleyna Tilki, kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara ateş püskürdü. Tilki, sosyal medya hesabından, " Pislikler. Gizli sapıksınız, sübyancısınız, sizin derdiniz bitmez" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 12:26
Aleyna Tilki isyan etti:
Abone Ol google-news

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara ve haberlere tepki gösterdi. 

Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Pislikler. Gizli sapıksınız, sübyancısınız, sizin derdiniz bitmez" sözleriyle isyan eden genç şarkıcı, "Omurgasız değilim ben. İnandıklarımın her zaman arkasındayım" ifadelerini kullandı.

Tilki, kardeşine yönelik haberlere şu sözlerle tepki gösterdi:

"Bana artık istediğiniz her yorumu yazabilirsiniz ama bazı gazetelerde kardeşim hakkında garip eleştiriler görüyorum. Ben 16 yaşımdayken beni kötü ruhunuza alet ettiniz sıra kardeşimde mi? Pislikler. Gizli sapıksınız,sübyancısınız siz Göz kırpan surat Sizin derdiniz bitmez. Bilmiyor  muyuz?"

"Belli ki çocukluğunda fena hırpalanmış,hıncını çocuktan çıkarıyorSevinç gözyaşları döken kedi yüzü. Ben de hırpalandım  ama size benzemeyi seçmedim!! Omurgasız değilim ben. İnandıklarımın her zaman arkasındayım."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler