Altun'a göre Türkiye 'inkıta'ya uğratılmak isteniyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'a göre ekonomideki tüm veriler, tablolar, grafikler ve rakamlar Türkiye'nin "şahlanış" döneminde olduğunu gösteriyor.

Yayınlanma: 07.08.2020 - 16:32
Altun'a göre Türkiye 'inkıta'ya uğratılmak isteniyor
Abone Ol google-news

Döviz kurlarında, ekonomideki krizin somut göstergesi olarak yaşanan büyük dalgalanmalara ilişkin AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan gelen ilginç değerlendirmenin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir açıklama yaptı.

Kurdaki krizle ilgili "ekonomiyi hedef alan saldırı" ezberine sarılan Altun, ekonominin her geçen gün güçlenerek yoluna devam ettiğini ve tüm verilerin de bu durumu "dost düşman" herkese gösterdiğini ileri sürdü.

Altun, Türkiye'nin yükselişinin "dış mihraklar" ve "küresel sömürü düzeni baronlarının kirli oyunları"yla inkıtaya (kesinti) uğratılmak istendiğini iddia etti.

Altun'un Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde son 18 yılda büyük bir şahlanış dönemine giren Türkiye'nin yükselişi, dış mihrakların ve küresel sömürü düzeni baronlarının kirli oyunlarıyla inkıtaya uğratılmak istenmektedir.

Son dönemde, kur oyunları üzerinden doğrudan ekonomimizi hedef alan saldırıların kimler tarafından organize edildiği çok iyi bilinmektedir. Türkiye, salgın sürecinde yürütmüş olduğu başarılı sağlık ve ekonomi sistemiyle tüm dünyaya örnek olmuştur.

Ülkemizin ekonomik yükselişi ve Akdeniz'in barış diyarı olabilmesi için kararlılıkla savunduğu tezleri, yıllarca sömürü çarkını işleten kan emici odakların oyunlarını boşa düşürmüştür.

Milli ve bağımsız ekonomi için attığımız her adım, küresel sömürü çetelerini Türkiye'ye karşı üstü örtülü kirli bir operasyona zorlamıştır. Başarılı ekonomi yönetimi ve güçlü liderlik ile tüm oyunları bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

2020 yılı birinci çeyrek büyüme oranlarında 4,5 puan ile; G-20 ülkeleri, Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında açık farkla birinci olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, algı operasyonlarıyla diz çöktürülecek bir ülke değildir.

Ekonomimiz her geçen gün güçlenerek yoluna devam etmektedir. Tüm ekonomik veriler, tablolar, grafikler ve rakamlar Türkiye'nin ekonomik gücünü dost düşman herkese göstermektedir."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler