Ankara Valisi'nden sağlıkçılara saldırı açıklaması

Ankara Valisi Vasip Şahin, "Fedakar sağlık çalışanlarımıza yönelen her türlü saygısızlık ve şiddeti kınıyorum. Faillerin hak ettikleri karşılığı bulacaklarından kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, "Sorumlular hakkında derhal adli tahkikat başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 22.09.2020 - 08:38
Abone Ol google-news

Ankara'da yaşanan silahlı çatışmanın ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan biri yaşamını yitirdi. Bunun üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık emekçilerine saldırdı. Kendilerini güçlükle hastanedeki bir bölüme kapatan sağlıkçılar canlarını zor kurtardı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Fedakar sağlık çalışanlarımıza yönelen her türlü saygısızlık ve şiddeti kınıyorum.  Faillerin hak ettikleri karşılığı bulacaklarından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

ANKARA VALİLİĞİ: TAHKİKAT BAŞLATILDI

Ankara Valiliği, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Silahlı bir kavga sonucu Keçiören E A Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları görmek isteyen hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkan tartışma fiziki saldırıya dönüşmeden görevlilerimizle önlenmiş olup sorumlular hakkında derhal adli tahkikat başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek!'' demişti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler