Antalya'da seralar zarar gördü

Olumsuz hava şartları Antalya'da etkisini sürdürüyor. Hava şartları nedeniyle, Demre, Kaş ve Finike'de yaklaşık 250 dekar sera zarar gördü. Bölgede, zarar tespit çalışmaları sürüyor.

Yayınlanma: 24.01.2009 - 10:55
Abone Ol google-news

Antalya'nın, Demre, Finike ve Kaş ilçelerinde dün meydana gelen hortumlarda yaklaşık 250 dekar seranın zarar gördüğü anlaşıldı. Kaş Kaymakamı ve Demre Kaymakam Vekili Süleyman Yılmaz'ın verdiği bilgiye göre, Demre'ye bağlı Beymelek beldesinin İskele Mahallesi'nde 62 dekar sera alanı birinci derecede zarar gördü.

Kaymakam Yılmaz, Kaş'ın Sahil Palamut köyünde 100 dekar, Yeşilköy beldesinde 50 dekar seranın birinci derecede hasar gördüğünü bildirdi. Yılmaz, zarar tespit komisyonlarının aşırı yağış nedeniyle çalışmalara henüz başlanamadığını bildirdi. Bu arada, Finike'nin Sahilkent beldesinde de 30-35 dekar civarında seranın zarar gördüğü kaydedildi.

Hortumun savurduğu Musatafa Sarıkuş adlı vatandaşın tedavisine ise Akdeniz Ünivertsitesi Hastanesinde devam ediliyor. Hastanın dün gece ameliyat edildiği öğrenildi. Ameliyatta vatandaşın parçalanan bir böbreği ve karaciğerinin bir kısmının alındığı kaydedildi.
Hortum sırasında şok geçiren Bahriye Kıtılı adlı genç kız ise yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler