Ardahan ve Artvin beyaza büründü

Ardahan'da iki gündür yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, bugün kent merkezini de beyaza bürüdü. Artvin'in Borçka ilçesinde kar yağışından dolayı yolu kapanan yaylada bulunan ve kendisinden haber alınamayan çobana ulaşmak için çalışma başlatıldı.

Yayınlanma: 29.09.2009 - 07:10
Abone Ol google-news

Kar yağışının aralıklarla devam ettiği Ardahan kent merkezinde, kar kalınlığı 3 santimetre olarak ölçüldü. Özellikle sabahın erken saatlerinde okula giden öğrenciler, kartopu oynayarak karın keyfini çıkarmaya çalıştı. Bu arada, Ardahan'da gece en düşük hava sıcaklığı eksi 2 derece olarak ölçülürken, gündüz en yüksek hava sıcaklığının ise 9 derece olması bekleniyor.

 

Artvin'de kar yağışı

Borçka ilçesine 49 kilometre uzaklıkta bulunan Atanoğlu köyü Kaçkar Dağı Beyazsu Yaylası'nın yolu, dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
Yaylada 150 küçükbaş ve 15 büyükbaş hayvanıyla bulunan Nihat Gülçay'dan (50) haber alamayan yeğeni Murat Keskin, İlçe Jandarma Komutanlığına başvurdu. Bunun üzerine Özel İdare Müdürlüğü ve jandarma ekipleri,Borçka Kaymakamı Hüseyin Gökdemir'in talimatıyla yayla yolunun açılması ve Keskin'e ulaşılması için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler