Bakan kime "Adiler" dedi? Yeni görüntü ortaya çıktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Amasya Taşova'da muhalefet için sarf ettiği, 'Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?' sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek hukuki süreç başlatacağını söylemişti. Yeni görüntülerde Bakan Pakdemirli'nin o sözleri muhalefete yönelik söylediği net bir şekilde anlaşılıyor.

Yayınlanma: 28.03.2019 - 14:36
Abone Ol google-news
<video:1317742>

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz günlerde Amasya Taşova'da yaptığı konuşmada muhalefeti kastederek "Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?' ifadesini kullanmıştı. Bakan Pakdemirli'nin hakaret içeren ifadesi tepki çekmişti. Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Bakan Pakdemirli'nin muhalefet partilerine yönelik kullandığı çirkin ifadeye kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti. Portakal, tweetinde Bakan Pakdemirli'yi etiketleyerek, "Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Ben, sandıkta sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim." ifadelerini kullandı.

Portakal, Bakan Pakdemirli'ye FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyini de hatırlatarak şunları kaydetmişti:

"Suçun şahsiliğini hatırlatarak. Acaba... FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek sayın Bakan Pakdemirli? Birinci derece yakını bu durumdayken böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister. Yaradana havale ediyorum bu yapıda insanları."

GÖRÜNTÜ PAKDEMİRLİ'Yİ DOĞRULAMIYOR

Bakan Pakdemirli ise dün tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek hukuki süreç başlatacağını söylemişti ancak ortaya çıkan yeni görüntü Pakdemirli'yi yalanlıyor. Avukat Efkan Bolaç'ın kişisel Twitter hesabından paylaştığı yeni görüntüde, Pakdemirli'nin o sözleri muhalefete yönelik söylediği net bir şekilde anlaşılıyor. 

<haber-yatay:1314300>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler