Bakanlıklarda 'görevden alma' depremi

Bazı bakanlıklara ve kurumlara yapılan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. En çok Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda görevden alma yaşandı. Bu bakanlık bünyesinde görevden alınan il müdürü sayısı 14 oldu.

Yayınlanma: 16.07.2014 - 11:47
Abone Ol google-news

Başbakanlık ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kalkınma Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlara göre, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcılığı'na, Durali Gürağaç atandı.
Başbakanlık Strateji Geliştirme Başkanlığı'na, Mehmet Abdulhalim Türkkanı'nın, Bilgi İşlem Başkanlığı'na da Alpaslan Kesici'nin atanmasına karar verildi.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

Kilis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şafak Aydın'ın, Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul'un, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım'ın, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan'ın, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör'ün, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Çitil'in, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş'ın, Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay'ın, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Karadeli'nin, Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt'un, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt'un, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi'nin, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül'ün, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbaki Aydın'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınması kararlaştırıldı.

DIŞİŞLERİ VE ENERJİ BAKANLIKLARI

Dışişleri Bakanlığı Amerika Genel Müdür Yardımcılığı'na, Tahsin Timur Söylemez'in Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine de Büyükelçi Selim Küneralp getirilmesi uygun görüldü.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu III. (Kızılcahamam) Bölge Müdürlüğü'ne ise Sedat Toraman'ın atanması uygun bulundu.

BAZI BAKANLIKLAR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği'ne Elçin Şahal, atandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz'ün, Bakanlık Müşaviri Bekir Alper Büyükarslan'ın, Bakanlık Müşaviri Nuri Demirci'nin ve Bakanlık Müşaviri Atilla Ferah'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları kararlaştırıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Soyak'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verilirken.
Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine de Ferruh Tığlı atandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Bakanlık Müşaviri İsmail Salman'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun bulundu.
Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcılığına, Ahmet Ali Temurci de atandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler