''Başbakan korkuyor"

DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Ahmet Şık'ın basılmamış kitabı için yayınevine yapılan baskın hakkında "Her fırsatta "Türkiye'de özgürlükler var, basın özgürlüğü var" diyen Başbakan' selam olsun diyorum, Başbakan artık yazılmayan kitaplardan korkmaya başladı" değerlendirmesinde bulundu.

Yayınlanma: 25.03.2011 - 11:55
Abone Ol google-news

DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, “Başbakan artık yazılmayan kitaplardan korkmaya başladı” dedi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Ahmet Şık’ın basılmamış kitabı için yayınevine yapılan baskın hakkında yöneltilen bir soru üzerine Erçelebi, şunları söyledi:

“AKP iktidarı var olanlarla değil yok olanlarla uğraşmaya başladı. Olmayan kitabın toplatılmasına dünyada ilk defa şahit oluyoruz. İnsanlara korku yayıyorlar. Her fırsatta, ‘Türkiye’de özgürlükler var, basın özgürlüğü var’ diyen Başbakan’a ‘selam olsun’ diyorum. Başbakan artık yazılmayan kitaplardan korkmaya başladı. Ahmet Şık’ı önce içeri aldılar, hınçlarını alamadılar yazılmayan kitabın üzerine gidiyorlar. 12 Haziran’da Türkiye özgürlüğü tercih edecek. İbret vesikası olacaktır bu olay. Basının bu olay üzerine korkmadan gitmesini istiyorum.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon