"Başbakan'ın İMÇ plakçılar çarşısında ofisi mi var?"

Çalışma ve sosyal Güvenlik eski Bakanı Yalova Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar Okuyan, Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi ve son kaset olayının önceden haber verilmesiyle ilgili olarak, "Başbakan'ın İMÇ plakçılar çarşısında ofisi mi var, kasetleri önceden biliyor" diye sordu.

Yayınlanma: 02.06.2011 - 14:58
Abone Ol google-news

Çalışma ve sosyal Güvenlik eski Bakanı Yalova Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar Okuyan seçim irtibat ofisinde düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın muhaliflerine yönelik kullandığı yöntemin ve üslubun demokratik teamüllere ve siyasi ahlaka uygun olmadığını iddia etti. Yaşar Okuyan "Başbakan seçimlere yaklaştıkça üslubunu ağır hakaret seviyesine kadar düşürdü. Muhaliflerine takındığı tavır, son derece çirkin bir davranıştır. Siyaseten bitiremediklerini kasetlerle bitirmeye çalışıyor" dedi.

Piyasaya çıkmayan siyasi kasetlerin Başbakan Erdoğan'ın önceden bildiğini söyleyen Okuyan "Merak Ediyorum Başbakan Erdoğan'ın İstanbul İMÇ Plakçılar Çarşısında Ofisi mi var. Çıkacak tüm kasetleri önceden bilebiliyor ve açıklıyor" dedi.

"Yasalar AKP'ye işlemiyor"

Yüksek Seçim Kurulu tarafından alınan ve 81 İlin valiliğine genelgenin AKP dışında tüm partilere uygulandığını söyleyen Okuyan "Yüksek Seçim Kurulu, konut ve işyeri tanımının dışında kalan, henüz inşaat halindeki yapılara, içinde kimsenin oturmadığı metruk binalara, iskanı olmayan ev ve işyerlerine siyasi partilerin poster ve tanıtıcı afişinin asılmayacağı yönünde karar alarak, bu kararın uygulanmasını istedi. Ancak Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da da bu kararlar AKP'ye uygulanmıyor.. Eğer YSK'nın kararında AKP hariç yazısı varsa ve biz bunu atladıysak lütfen bize doğruyu göstersinler" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler