Bekir Bozdağ: "Tuzakları bozacağız"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alnı ak ve başı dik olarak yoluna devam edecek.

Yayınlanma: 20.12.2013 - 11:58
Abone Ol google-news

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, nice siyaset mühendisliklerini, nice tuzakları ve nice oyunları boza boza bugünlere geldiklerini belirterek, “Bundan sonra da her türlü siyaset mühendisliği ile her türlü oyun, tuzak ve operasyonu boza boza yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti’nin ve AK Parti Hükümetinin her daim alnının ak, başının dik olduğunu belirterek, “AK Parti ve AK Parti Hükümeti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alnı ak ve başı dik olarak yoluna devam edecektir. Biz nice siyaset mühendisliklerini, nice tuzakları ve nice oyunları boza boza bugünlere geldik. Bundan sonra da her türlü siyaset mühendisliği ile her türlü oyun, tuzak ve operasyonu boza boza yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“Biz gazete manşetleriyle ve kirli ittifaklarla, içeride ve dışarıdaki güç odaklarıyla iktidara gelmedik” diyen Bozdağ, şu ifadeleri paylaştı:

“Manşetlere, her tür kirli ittifak ve operasyona rağmen Allah’ımızın yardımı ve milletimizin desteği ile iktidara ve bugünlere geldik. Bizim yegane güç kaynağımız milletimizin samimi destek ve duası ile Cenab-ı Hakkın yardımıdır. Hep halkımızın ve hakkın yanında olduk. Yine halkımızın duası ve desteği, yüce Allah’ın yardımıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu kirli oyun, operasyon ve tuzaklar, milletimizle aramızdaki gönül bağını koparıp mahalli seçimler/Cumhurbaşkanı seçimini etkilemek içindir. Bu kirli oyunun senarist, oyuncu, yönetmen /figüranları; aziz milletimizin oyun, tuzak ve operasyon bozma ustalığını bir kez daha göreceklerdir. Bütün seçimler, milletimizin başöğretmen edasıyla verdiği derslerle doludur. Milletimiz, anlama zorluğu çekenlere ders tekrarında da mahirdir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler