"Belçika'ya taktik olarak cevap verebilecek durumdayız"

Futbolda 2010 Dünya Kupası elemelerinde 10 Ekim Cumartesi günü Belçika ile karşılaşacak (A) Ulusal Takım'da antrenör Oğuz Çetin, ''Belçika'nın yeni çalıştırıcısıyla göstereceği futbol anlayışına, taktik olarak cevap verebilecek güçteyiz'' dedi.

Yayınlanma: 06.10.2009 - 12:58
Abone Ol google-news

Oğuz Çetin, Hollanda'nın Venlo kentinin Hegelen kasabasında kamp çalışmalarını sürdüren (A) Ulusal Takım'ın hazırlıklarının verimli bir şekilde devam ettiğini, futbolcuların neşeli olduğunu söyledi.

Sercan Yıldırım ve Nuri Şahin'in sakatlıklarının devam ettiğini belirten Çetin, MR sonuçlarının akşam üzeri belli olacağını ifade etti.

(A) Ulusaller'in, Belçika Ulusal Takımı'nın, yeni çalıştırıcı Dick Advocaat ile göstereceği futbol anlayışına, taktik olarak cevap verecek güçte olduğunu dile getiren Oğuz Çetin, ''Felsefemizde bir değişiklik yok, galibiyet üzerine kurulu'' dedi.

Çetin, Advocaat'ın takımın başına gelmesinin, Belçika'yı motive edeceğine dikkati çekerken, ''Biz onlara her durumda cevap verebilecek güçteyiz. Belçika, teknik olarak çok üstün değil, ancak takım ruhu açısından çok iyiler'' diye konuştu.

Antrenör Metin Tekin de ortamın çok iyi olduğunu ifade ederken, ''Maça daha 4 gün var, mühim olan maçı kazanmak. Biz, bunu başaracağız'' ifadelerini kullandı.

Bu arada (A) Ulusal Takım, öğle yemeğinin ardından, kamp çalışmalarının sürdüğü otelin önünde toplu fotoğraf çektirdi.

(A) Ulusaller'in TSİ 19.30'da başlayacak bugünkü antrenmanının ilk yarım saati, basına açık yapılacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler