Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Spor Toto Süper Lig maçında Beşiktaş; Gaziantepspor'u ağırlıyor. Karşılaşma 89.Dakikada Gaziantepli oyuncu Kouemaha'nin attığı golle 1-1 tamamlandı.

Yayınlanma: 16.02.2013 - 16:42
Abone Ol google-news

Beşiktaş 1  - 1 Gaziantepspor

Beşiktaş, 21. dakikada Ersan’ın kafa golüyle 1 – 0 öne geçti.

Ancak 89. dakikada konuk ekipten Kouemaha‘nın golüyle skor 1 – 1 oldu.

Maç sona erdi

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Serdar Diyadin

Beşiktaş: McGregor, Mehmet Akgün, Sivok, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Hilbert, Veli Kavlak, Fernandes, Olcay Şahan, Holosko, Niang

Gaziantepspor: Karcemarskas, Ekrem Dağ, Binya, Kemal Tokak, Şenol Can, Turgut Doğan Şahin, Serdar Kurtuluş, Medunjanin, Bekir Ozan Has, Cenk Tosun, Sernas
 

56. dakikada Fernandes'in sağ kanattan ortaladığı topa iki savunma oyuncusu arasından ayağını uzatan Holosko'nun şutunda Karcemarskas, meşin yuvarlağı kornere çeldi. Sağ taraftan yine Fernandes korner atışını kullandı. Ceza alanı içine gelen topa hamle yapan Sivok'un vuruşunda meşin yuvarlak Niang'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun uygun durumda yaptığı vuruşta Karcemerskas, yatarak topu çeldi.

69. dakikada Gaziantepspor savunmasında Kemal'in hatasını değerlendirerek topu kapan Olcay, ceza alanı çizgisi üzerinde kaleciyle karşı karşıya kaldı, yaptığı vuruşta top farklı şekilde auta çıktı.

83. dakikada Şenol'un soldan ortasında Cenk Tosun'un ceza alanı içinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

89. dakikada rakibinden kaptığı topla ceza alanına giren Holosko, kaleciyle karşı karşıya durumdayken Karcemarskas çıkarak ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.

89. dakikada Gaziantepspor Kouemaha'nın golüyle beraberliği yakaladı. Savunmadan atılan uzun topa iyi yükselen Cenk Tosun meşin yuvarlağı arkaya doğru aşırttı. Ceza alanı içi sol çaprazda topla buluşan Kouemaha, meşin yuvarlağı kaleci Mcgregor'un üzerinden aşırtarak ağlara gönderdi: 1-1

Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile yaptığı maçta Senegalli oyuncu Mamadou Niang, ilkleri yaşadı.

Devre arasında transfer edilen Niang, siyah-beyazlı formayla ilk kez 11'de forma giyerken, BJK İnönü Stadı'nda da ilk kez taraftarların önüne çıktı.

Almeida'nın sakatlığı sonrası geçen haftaki Sanica Boru Elazığspor maçında genç oyuncu Sinan Kurumuş'u forvette görevlendiren teknik direktör Samet Aybaba, Gaziantepspor karşısında ise tecrübeli Niang'a şans verdi.

Senegalli oyuncu, geçen haftaki maçta son dakikalarda oyuna girmiş ve Fernandes'in attığı golün hazırlayıcısı olmuştu.

Ersan savunmanın göbeğinde

Kardemir Karabükspor ile oynanan karşılaşmada Lualua'nın attığı goldeki büyük hatası nedeniyle eleştirilere maruz kalan Ersan Gülüm, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de şans buldu.

Sanica Boru Elazığspor karşısında kadroda yer almayan ve bir hafta sonra kadroya geri dönen siyah-beyazlı futbolcu, savunmanın göbeğinde Sivok ile birlikte görev aldı.
Beşiktaş'ta Mehmet Akgün de 1 hafta aradan sonra ilk 11'de forma giydi. Kardemir Karabükspor karşısında ilk 11'de oynayan Mehmet Akgün, Ersan gibi geçen hafta kadroda kendisine yer bulamamıştı.

Sanica Boru Elazığspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ancak 39. dakikada Aybaba tarafından kenara alınan Sinan Kurumuş ise yedekler arasında yer aldı.
Mehmet Akgün, Veli Kavlak ile birlikte ön liberoda görev aldı.

ibrahim Toraman cezalı

Siyah-beyazlı ekipte kaptan İbrahim Toraman, sarı kart cezası nedeniyle Gaziantepspor mücadelesinde oynamadı.
İbrahim Toraman'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Almeida, Mustafa Pektemek ve Dentinho da kadroda yer almadı.
Siyah-beyazlı ekipte İbrahim Toraman'ın yokluğunda Tomas Sivok, kaptan olarak sahaya çıktı.

Cenk Gönen'e destek

Hafta içinde sakatlanan Cenk Gönen, Gaziantepspor karşısında takımdaki yerini aldı.
Yedekler arasında yer alan Cenk'e taraftarlar tribünlere çağırarak destek verdi.

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Beşiktaş yedek kulübesinde genç oyuncular yer aldı. Emre Özkan, Erkan Kaş ve Muhammed Demirci'nin yanı sıra Escude ve Mehmet Akyüz de ilerleyen dakikalarda şans bulmak üzere hazır bekledi.

Bu arada, iki takım arasındaki karşılaşmayı 20 bini aşkın siyah-beyazlı taraftar izledi. Çok az sayıdaki Gaziantepspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

Karşılaşmayı, gelecek hafta Beşiktaş'ı konuk edecek Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay da protokol tribününden takip etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler