Beşiktaş'ta Aboubakar krizinde yeni boyut, gözler menajerde!

Aboubakar'ın menajeri, "Vida 3.7 milyon Avro alıyorsa Aboubakar da en az 3 milyon Avro almalı" dedi. Bu talepse siyah-beyazlı yönetimin tepkisini çekti.

Yayınlanma: 22.05.2021 - 18:05
Beşiktaş'ta Aboubakar krizinde yeni boyut, gözler menajerde!
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Aboubakar konusunda menajere takıldı.

30 maç oynaması halinde Beşiktaş ile sözleşmesi 1 yıl otomatik olarak uzayacak olan Vincent Aboubakar, sakatlığı nedeniyle 29 maçta kalmış ve bu da spekülasyonlara neden olmuştu. Ancak; gerek kulüp gerekse oyuncunun kendisi sakatlıktan ötürü sahaya çıkılamadığını defalarca dile getirdi.

YENİ SÖZLEŞME ARTIK ŞART

Bugün ortada bir gerçek varsa o da tarafların devam etmesi için yeni bir anlaşmanın şart olduğu. Aboubakar, daha önce yaptığı açıklamada sakatlanana kadar sözleşmesinde 30 maç şartı olduğunu bilmediğini söyledi. Bu şaşırtıcı açıklamadan sonra gözler oyuncunun menajerine çevrildi.

Elde ettiğimiz bilgilere göre de Beşiktaş'ta Aboubakar krizinin baş rol oyuncusu menajeri! Kendisini futbola yeniden kazandırdığı için her fırsatta Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür eden Aboubakar'ın menajeri Nir Zahavi, sezon ortasında yeni sözleşme için girişimlerde bulundu. Ve 1.5 milyon Avro olan yıllık alacağın iki katına çıkartılmasını talep etti. Yani 3 milyon Avro.

Zahavi, bu parayı isterken de kriter olarak Domagoj Vida'yı ortaya attı. Zahavi, "Vida 3.7 milyon Avro alıyorsa Aboubakar da en az 3 milyon Avro almalı" dedi. Bu talepse siyah-beyazlı yönetimin tepkisini çekti.

Kaynak: Ajansspor


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler