BlackBerry Mercury için çıkış tarihi açıklandı!

Uzun dedikodulardan sonra BlackBerry Mercury sonunda resmileşti. Cihazın çıkış tarihi paylaşıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 21:56
Abone Ol google-news

Akıllı telefon sektörünün küllerinden doğmaya çalışan firması BlackBerry, yeni modeli ile 25 Şubat tarihinde karşımıza çıkacak. MWC 2017 kapsamında Barselona’da duyurulacağı açıklanan modelin görseli de bu sayede doğrulandı.
Sosyal ağlar için #BlackBerryMobile etiketiyle paylaşılan görselde cihazın tasarım detayları açık bir şekilde görülebiliyor. Alıştığımız klasik QWERTY klavyeli BlackBerry telefonlarına bu model ile bir yenisi daha eklenecek. Ancak cihazın fiyatı henüz belli değil.


4.5 inç büyüklükte 4:3 oranlı ekranla karşımıza çıkacak olan telefonda Qualcomm Snapdragon 625 yongası kullanılacak. 8 çekirdekli bu yongaya 3 GB RAM ve Adreno 506 GPU eşlik edecek. 3400 mAh kapasiteli batarya, 18 MP arka, 8 MP ön kamera ve USB-C portuyla gelecek olan telefonda Android işletim sistemi kullanılacak.
Cihazın kamera sensörleri Google Pixel ve Pixel XL modelleri ile birebir aynı olacak. Bu, kamera konusunda cihazın iddialı olacağı anlamına geliyor. Telefonla ilgili bir diğer önemli detay ise parmak izi sensörüne sahip olması. Anlaşılan BlackBerry, şansını bir kere daha denemek istiyor.

Galaxy S8 performans testi sonucu sizlerle!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon