BlackBerry Priv ön siparişe sunuluyor

Uzun süre BlackBerry Venice adıyla anıldıktan sonra geçtiğimiz ay BlackBerry Priv olarak resmi olarak duyurulan Android işletim sistemli ilk BlackBerry telefonu, çok yakında ön siparişe sunulacak.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 19:22
Abone Ol google-news

Android işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı telefonu BlackBerry Priv‘i geçtiğimiz ay resmi olarak duyuran Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, merakla beklenen yeni telefonunu ön siparişe sunmaya hazırlanıyor. Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenen BlackBerry Priv’in ne zaman ön siparişe sunulacağı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, ortaya çıkan yeni bilgilere göre kullanıcılar uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar.


İnternete sızdırılan yeni bir reklam afişi, Priv’in 23 Ekim’de ön siparişe sunulacağını gösterdi. Ön sipariş sürecinin yaklaşmasıyla beraber telefonun fiyatı hakkında da yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kasım ayının ilk haftasından itibaren kullanıcılara gönderilmesi beklenen BlackBerry Priv’in ABD’de 600 dolara, Çin’de 630 dolara, Birleşik Krallık’ta ise 580 dolara satışa sunulacağı belirtiliyor.
Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan BlackBerry Priv‘in donanımsal özellikleri arasında Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlükte 5.4 inç dokunmatik ekran, 1.8 GHz altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 3,410 mAh batarya, 18 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve QWERTY klavye yer alacak.

HTC One A9’a BootLoader Sürprizi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler