Burçların aşka bakışları nasıldır?

Aşk, flört ve ilişkiler mutluluk veren kaynaklarımız olması gerekirken bazen bizi çok fazla yorup mutsuz edebiliyor. Aşktaki Mutluluk ipuçları ise çok basit kurallardan geçiyor. İşte burcunuza göre mutluluğun anahtarları.

Yayınlanma: 20.05.2011 - 12:16
Abone Ol google-news


Koç burcu aşkta ne arar?

Arzular, seven erkek sizinle vakit geçirdikten ve özel pek çok şey paylaştıktan sonraki aşamada sizi özelinizde tanımak ister. Romantik ruhlu, çekici, cüretli ve ilişkiyi asla can sıkcı hale getirmeyecek olan birini ister. Onu sık sık aranmasını, yanında olmasını ve dostlarına hayran kalmasını bekler. Kapalı kapılar ardından da biraz müstehcen olmayı seveceksiniz.

Boğa burcu aşkta ne arar?

Bakışını yakalayın... Özel gün deyince sadece doğum gününüz, Sevgililer Günü ve yılbaşıyla yetinmeyin. Beraber ilk sinemaya gidişinizin yıldönümünü bile kutlayın. Olur, da unutursa tabii ki olay çıkarın. Hayatında ayağını yere basmanı sağlayacak birisi olması şart. Bebeğim, seninle tanışmaktan çok mutluyum  " gibi şeyler söyleyebilirsiniz Hayranlığınızı belli etmeniz onu çılgına çevirecek!

İkizler burcu aşkta ne arar

İlişkinin ilk aşamalarında yaşadığınız en büyük dönüşümü 'ben'den 'biz'e geçiş dönemi yani 'takım olabilmek' bu ilk hissinizi anımsarsanız; ilişkinin seyrinde de güzel günlerin sizi bekleyip beklemediğini, sizi iyi hissettiren biriyle mi yoksa tekinsiz hisler doğuran bireylimi yakınlaştığınızı anlayabilirsiniz. Yalnız onu bitmek tükenmek bilmeyen isteklerinle boğma.

Yengeç burcu aşkta ne arar?

Yengeç, çok özel bir beraberlik peşindedir. Ruh ikisizinin arayışı içindedir ve doğru kişi olup olmadığınızı hemen anlar. Mutluluk taklidi yapmayın yapışınızda, bir sonraki için şansınızı azaltıyorsunuz. Genellikle her lafını dinleyecek sessiz tipleri tercih ederler sessiz kalmak da güzel olabilir,  deneyin. Kesinlikle daha da iyiye gitmeye başlar.

Aslan burcu aşkta ne arar?

Varlığını hissettiren birini arar. Onu beğendiğinizde, keyifli zaman geçirdiğinizde, ona minnettar olduğunuzda bunları sadece düşünmek yerine, düşüncelerinizi dile döküp ifade etmek hiç de zor değil... Sevdiğinize değer verdiğinizi, sizin için ne kadar önemli olduğunu gösterin. Bu kişiyle birlikte olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu kendinize hatırlatın.

Başak burcu aşta ne arar?

Mutlu bir ilişki için, çiftlerin arasında kaliteli bir arkadaşlık ve yakınlık söz konusu olmalı. İlişkide hâlihazırda yeterli bir olumluluk olduğunda, işler yolunda gitmediğinde dahi, onarma girişimleri karşı taraf tarafından kabul ediliyor ve iyileştirmek daha kolay oluyor. Pek çok kişi iyi iletişim kurmuyor ama onarma girişimleri başarılı oluyor.

Terazi burcu aşkta ne arar?

Onu süzün... Oturup sohbet ederken durun ve onu izleyin. Hareketlerini takip edin. Sesinin tonunu dinleyin. Onun hakkında sevdiğiniz şeyleri içinizden saydığınızı bilmesine gerek yok.. Onu mutlu ve sevgi dolu bir şekilde izlemeniz ne kadar sevildiğini hissettirecektir. Dokunuşunuzla onu ne kadar rahatlatmak istediğinizi anlayacağından emin olabilirsiniz.

Akrep burcu aşkta ne arar?

Aşk için her şeyi yaparsın. İdealindeki kişisinde kendini en az senin kadar sana ve aşka adamış olmalı. Kontrolü ele almayan erkekler sana göre değildir Hayalinde ki kişi Seni yoğun bir günün ardından rahatlatmayı bilecek ve arada yalnız kalman gerektiğini de anlayacak. İç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin

Yay burcu aşkta ne arar?

Eğer Yay'a özgürlük alanı verirseniz, ona ihtiyacını yokmuş, mutluluğunuz ona bağlı değilmiş gibi davranırsanız, sizi daha çok arzulayacaktır. Arabasına, kıyafetlerinin ceplerine, cüzdanına 'seni seviyorum' yazan notlar bırakın, Biraz gizemli davranmayı deneyin. Bakımlı olun; dominant bir kadın yaratın.

Oğlak burcu aşkta ne arar?


Sadık, güvenilir sevgili arar. Dostları arasında popüler ve saygı duyulan biri olmalıdır. Hırslı ve ileriye dönük planları olan kişileri sever. Gösterişçi,"ben her şeyi bilirim" tarzı konuşmalar onu etkilemez. Oğlak geçinilmesi kolay, yaşına göre olgun, ayakları yere basan ve geleceğe dönük planları olan biridir. Yenilikçi olun. Sizi asla unutmayacaktır.

Kova burcu aşkta ne arar?

Sabah öpücüğüyle uyandırılmaya bayılır. Sevgililerinin eski ilişkilerini takıntı haline getirip bu konuda kafalarının içinde bir takım hesaplar yapmaktan kendilerini alıkoyamaz. 24saat her saniye kendine tutuklu birini arar öylesine rahat ki, "Ne 'olmuş yani?" deyip olayın içinden kolayca sıyrılabiliyorlar. Alttan almanın bir ilişkide karşılıklı olması gerektiğini unutmamaya çalışın.

Balık burcu aşkta ne arar?

Ona sarılın, Vücudunuzun etrafına sardığı kolunu sizi daha sıkı bir şekilde kavraması için yönlendirin. Bu, onun içindeki koruyucu erkeği ortaya çıkarmasına yardımcı olacaktır. Yapılan bir araştırmada hislerin yazıya dökmenin ilişkiyi olumlu yönde etkilediğini ortaya çıkarmış Yine uzun vadeli ilişkiler büyük emek ister. Ancak henüz üçüncü beraberliğinizde çaba göstermeniz gerekiyorsa bırakın gitsin.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler