CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'dan açıklama

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, AKP'ye yakın medyada yer alan "CHP’li yönetici resmi araçta kokainle yakalandı!" haberi üzerine açıklama yaptı.

Yayınlanma: 10.05.2021 - 16:46
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'dan açıklama
Abone Ol google-news

AKP'ye yakın medya organlarında dün itibariyle yayınlanan "CHP’li yönetici resmi araçta kokainle yakalandı!" başlıklı bir haber üzerine açıklama geldi.

Sözkonusu haberde CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı olduğu iddia edilen H.Y ile yanındaki bir kişinin polis tarafından uyuşturucu ile yakalandığı öne sürülmüştü.

Haber üzerine CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan imzasıyla yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Kamuoyuna;

Bazı yerel basın yayın organlarında çıkan haberler neticesinde CHP Söke İlçe Örgütü olarak bu açıklamayı yapmak ihtiyaç olunmuştur. Haberlere konu olan kişinin Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan Yardımcılığı gibi bir görevi bulunmamaktadır. Ayrıca aynı kişinin Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu üyeliği  8 Mart 2021 tarihinde son bulmuştur. Yaşanan olayların akabinde Partimiz ile üyelik ilişkisi sonlandırılmıştır. 

Partimizin adını asılsız olarak haberlerine konu eden basın kuruluşları hakkında yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririm."



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler