Çocuğa cinsel istismardan 11 yıl sonra tutuklandı

Zonguldak'ta, 11 yıl önce imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladığı 11 yaşındaki çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, düşük yapmasının ardından evine geri gönderdiği çocuğun yıllar sonra yaptığı şikayet üzerine, ''çocuğun nitelikli istismarı'' suçlamasıyla tutuklandı.

Yayınlanma: 30.09.2010 - 12:38
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, Hollanda'dan emekli Mustafa İ. (55), 11 yıl önce Bursa'da yaşayan bir aileye o dönemin parasıyla 35 bin mark para ödeyerek 11 yaşındaki kızları S.K. ile, Zonguldak'a yerleşerek imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladı.

Mustafa İ'nin zorla cinsel ilişkide bulunduğu iddia edilen çocuk bir süre sonra hamile kaldı. O dönemde içtiği ilaçlar nedeniyle 3,5 aylıkken düşük yapan S.K, Mustafa İ. ile cenini ormanlık bir alandaki boş araziye gömdü.

S.K'yi erken doğum yapmasından bir süre sonra ailesinin yanına geri gönderen Mustafa İ, ilerleyen yıllarda başka kadınla evlenerek 3 çocuk sahibi oldu.

Ailesinin yanına döndükten sonra 2004'te yaşadıklarının suç unsuru olduğunu öğrenen S.K, polise başvurdu. Para karşılığı evlendirildiği Mustafa İ'nin kendisiyle rızası dışında cinsel ilişkide bulunduğunu öne süren genç kadın, şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, 2004'te başlattığı soruşturma kapsamında aranmasına karşın yerini tespit edemediği Mustafa İ'nin Kilimli beldesine geldiği ihbarını aldı. Beldedeki araştırma sonucu hakkında arama kararı bulunan Mustafa İ, 6 yıl sonra yakalandı.
İfadesinin alınmasının ardından zanlının gösterdiği alanda cenini arayan polis ekipleri, sonuç elde edemedi.

Zanlı çıkarıldığı mahkemece, 11 yıl önce çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan tutuklandı. Cenin gömülmesiyle ilgili ise suç unsuru oluşmadığına kanaat getirildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında genç kadının ailesinin de ifadesinin alınacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon