Devler liginde birinci oldu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı Şampiyonlar Ligi grup maçlarının en iyi oyuncusu seçti.

Yayınlanma: 18.12.2012 - 15:21
Abone Ol google-news

UEFA, Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ''en''lerini belirledi. Real Madrid, Ajax ve Manchester City ile D Grubu'nda mücadele eden ve grubu namağlup lider tamamlayan Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un en iyi takım seçildiği listede, Galatasaray'ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz da ''en iyi futbolcu'' seçildi.

UEFA'nın resmi internet sitesindeki açıklamada, Burak Yılmaz'ın H Grubu'nu 2'nci tamamlayarak son 16 takım arasına kalan Galatasaray'ın 7 golünün 6'sına imza attığı belirtildi. Yılmaz'ın kaydettiği 6 gol ile şimdiden, bir Şampiyonlar Ligi sezonunda en fazla gol atan Türk futbolcu olduğu da vurgulandı.

Milan'ın Fransız defans oyuncusu Philippe Mexes'in, Belçika temsilcisi Anderlecht'i 3-1 yendikleri maçta, ''topu, ceza sahasının hemen içinde göğsüyle kontrol ettikten sonra röveşata vuruşla kalecinin üstünden aşırttığı'' pozisyon ise en iyi gol seçildi.
Şampiyonlar Ligi grup maçlarının diğer ödülleri şöyle:
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler