Diyarbakır’da şehit polis memuru için tören düzenlendi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan polis memuru Ali Bulduk, düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.

Yayınlanma: 17.01.2016 - 12:58
Abone Ol google-news



Şehit polis memuru Ali Bulduk için düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, 2. BHHM Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar, il emniyet müdürü, emniyet teşkilatı mensupları, şehidin ailesi ve silah arkadaşları katıldı.

Tören, şehidin naaşının katafalka konulması ile başladı. Şehit polis memuru Ali Bulduk’un özgeçmişinin okunmasının ardından, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Amiri Fatih Sancar bir konuşma yaptı. Sancar, “Her daim milletimizin yanında olan emniyet teşkilatının birer neferleri olarak bizler, görev uğruna acı ve kederlerimizi aşabilecek sabır ve metanete sahibiz. Bölücü terör örgütü mensuplarının saldırıları, bizi yolumuzdan çeviremez. Bu alçakça yapılan saldırılara karşı, vatandaşlarımızın güvenliğini ve esenliğini sağlamak için hiç çekinmeden canını feda edebilen mensuplardan oluşan teşkilatımızın kararlı mücadelesi sürecektir.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından şehidimizin ruhuna Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından dualar okundu. Duanın ardından şehidin naaşı silah arkadaşları tarafından tekbirler eşliğinde katafalktan alınarak ambulansa konuldu. Daha sonra şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Adana’ya uğurlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler